Papilio skrædderi

Som kunde hos Papilio er du i professionelle og trygge hænder – både før, under og efter, du har fået skræddersyet dit jakkesæt.

Vores mission er perfektion

Papilio er et moderne skrædderi i hjertet af København, der har specialiseret sig i at rådgive om, designe og levere tailor-made jakkesæt til kunder i og omkring København. Som anden generations skrædder har jeg  en dyb indsigt i skrædderfaget og værner om det klassiske håndværk. Samtidig har jeg et skarpt fokus på de nyeste trends og teknikker i faget. Min fornemste opgave er at levere et jakkesæt til dig, der passer præcist til dine kropsmål og til dine drømme.

Som kunde hos Papilio er du altid sikret disse 5 essentielle elementer tilpasset i en skræddersyet løsning, der dækker dine behov 360 grader:

 

 

  1. Design Du vælger selv dit design og sætter dit personlige præg på jakkesættet. Som professionel vejleder sikrer jeg, du får et jakkesæt, der afspejler din personlighed.
  1. Materialer Jeg har et bredt udvalg af stoffer, du kan vælge imellem – alle i en udsøgt kvalitet og fra anerkendte mærker som eksempelvis Loro Piana, Dormeuil, Holland & Sherry, Reda og mange flere.
  1. Mål Hos Papilio måler vi i hånden adskellige gange, før vi skære og syr efter dine kropsmål. Det giver optimal tilpasning og fremhæver dine bedste sider.
  2. Konstruktion Jakkesættet bliver tegnet og konstruret enten i hånden manualt eller digitalt ved hjælp af nogle speciale programmer for at sikrer millimiter præciseion.
  3. Håndværk Du kan få skræddersyet dit jakkesæt fra bunden som Made to Measure/ su misura , hvor du sætter dit eget præg på ved at vælger, stof, snit, foer, knapper, initilae osv, eller som Bespoke hvor alt er skræddersyet fra bunden i hånden.

Kig ind og oplev stemningen i mit hyggelige skrædderi – og lad dig samtidig inspirere af de flotte modeller i forretningen. Er du i tidsnød, har jeg også et bredt udvalg af Ready to Wear jakkesæt, du kan tage med hjem med det samme.

Shabany J.

Papilio er grundlagt af Jamil Shabany, der er anden generations skrædder fra Irak og videreuddannet i Danmark inden for tekstil, beklædning og håndværk. Jamil har med succes drevet skrædderi i København siden 2004 og serviceret mere end 70.000 kunder. En stor del af kunderne har han fået så tæt en relation til, at han i dag er som familiens personlige skrædder.

After Sales Service

Når du vælger Papilio som din personlige skrædder, bliver du automatisk en del af vores VIP Loyalty Program, hvor du og din nærmeste familie bl.a. får adgang til After Sales Service med personlig rådgivning, masser af gode tilbud og rabatter på jakkesæt, assecories og meget andet. Derudover får du naturligvis også:

6 måneders tilpasningsgaranti

Et skræddersyet jakkesæt er et levende produkt og reagere forskelligt på krops tempartuer, og ens brugermønstre. Som din personlige skrædder følger jeg dig – også efter du har forladt skrædderiet med dit nye jakkesæt. Du har 6 måneders gratis tilpasningsgaranti, hvor vi kan justere på din skræddersyet jakkesæt. Som kunde hos Papilio har du Også din helt egen personlige profil, hvor jeg altid kan se historikken i det, du har fået designet og syet. Så uanset om du skal have nyt jakkesæt mange år efter, du var her første gang, eller tilpasset dit nuværende, kender jeg dig, så snart du træder ind af døren.

Gratis rens med suit eftersyn

Kig ind og få din første rens gratis. Inden rensningen kigger jeg dit jakkesæt grundigt igennem for at undersøge dine brugsmønstre og lære dine behov endnu bedre at kende. På den måde kan jeg sy et endnu mere personligt jakkesæt til dig næste gang og samtidig udvikle nye skrædderiteknikker og –løsninger til optimale pasformer.