Erhverv

Papilio leverer skræddersyede løsninger til virksomhedens medarbejdere, ligesom vi tilbyder professionel skrædderservice til retailere og designere i København.

Business jakkesæt

Firma aftale

Med en firmaaftale hos Papilio får dine medarbejdere skræddersyet et særdeles præsentabelt jakkesæt til fair priser, ligesom ledelsen får en synlig rød tråd i virksomhedens brand. Hvert jakkesæt tilpasses den enkelte medarbejders behov, så komforten er optimal uanset arbejdsstilling. Skal I på messe eller holder I mange møder med jeres stakeholders, kan et ensartet look med virksomhedens logo på jakkesættet være med til at understrege jeres professionalisme. Samtidig belønner du dine medarbejders loyalitet, da firmaaftalen giver dem VIP status hos os og 20 % rabat på alle øvrige jakkesæt, de bestiller.

skrædderi service

Skrædderri service

Er du retailer i København og har brug for professionel skrædderservice, kan et samarbejde med Papilio give stor værdi til din forretning. Et jakkesæt, der tilpasses den enkelte kunde, øger værdien af investeringen og dermed kundernes oplevelse af at handle hos dig. Som skrædder har jeg mange års erfaring med at tilpasse og reparere high-end brands og deler gerne ud af min viden, så du kan styrke din service over for kunderne. Både i det daglige samarbejde med dig og når Papilio afholder den årlige inspirationsdag for retailere om professionel kundeservice indenfor tilpasning og skrædderservice.

upcoming designer

Designere

Samspillet mellem design og funktionalitet i en kollektion er afgørende for den enkelte designers succes. Er du upcoming designer og i gang med at designe din første kollektion? Så kan et samarbejde med en erfaren skrædder være med til at sikre, at dine ideer bliver omsat til en funktionel og salgsbar kollektion. Papilio tilbyder rådgivning og hjælp i hele designprocessen, herunder valg af materialer, konstruktion af modeller, modelopsyning og personlig mentoring. Uanset om du er ny eller erfaren designer kan mine mange års erfaring som skrædder støtte dig i hele processen.