Tidsbestilling

Du kan nemt bstille en tid til konsultation/ måltagning ved at udfylde skemaet nedenfor. Du er også mere end velkommen til at ringe til os eller skriv med os via facebook messenger, vi vil være glad for at hjælpe dig.

Loading...

Tidsbestilling

Du anmoder om at bestille en tid ved at  udfylde formularen hvor du kan vælge dit ønskede produkt, et tidspunkt og en lokation der passer dig bedst i din kalender. Når vi har fået din anmodning, vil vi vende tilbage for at bekræfter din tidsbestilling inden for 24 timer.

Det er en god ide at overveje om du vil have en ledsager med som second opinion når du skal få syet efter mål. Det kan for eksample være din kæreste/forlovede, hvis jakkesættet skal bruges til et bryllup eller højtidligheder.  Det kan også være en god ven , eller en kolleger fra kontoret hvis du skal bruge din skræddersyet business jakkesæt til arbejdet. Du får naturligvis også god råd og professionelt vejledning gennem hele prosessen.

Bemærkning: Vi har til hus i København og Malmø og kommer gerne ud til din lokation for opmåling. Transport udgifter kan forekommer og dette aftales når vi bekræfte din tidsbestilling.

Konsultation & Opmåling.

Vores møde vil altid starte med en god samtale for at afklare dine behøv og ønske.

Vi vil spørge uddybende til din ønske af farve, mønstre, design, formål , budget , livsstil osv., du får også svar på alle det spørgsmål du måtte have, inden vi kommer videre i prosessen.

Når vi sammen har været 360 omkring dig og dine ønske, vil vi gennem profesionelle råd og vejledning hjælper dig med at vælger design, materiale , osv. Derefter vil du blive målt op af skrædderen.

 

Konsultationen og opmåling  tager ca. 1 time . Du vil få en fast pris og evt. En ny tid til prøvning/levering.

I visse tilfælde, vil der være behov for ekstra  prøvning, og du vil naturligvis blive gjort opmærksomme på ved konsultationen.

Levering

Vi har 5-8 uger leveringstid til dit nyt jakkesæt  afhængig af det valgte materilae,  konstruktion og prøvninger. Når vi mødes igen, vil du prøve din skræddersyet produkt. Design, materiale mål bliver kontrolleret nøje. Du vil få god råd og tips til styling samt behandling af dine produkter, for at kunne få  de maksimale ud af dine investeringer.

Efter konsultationen gå vi igang med at planlægger produktionen af dine skræddersyet produkter ved at:

  1. Udarbejder en præcis målskema til dig og kalkulationen til det valgte design og materiale.
  2. Konstruere dine skræddersyet produkter enten digitalt / hånd lavet.
  3. Det valgte materiale bliver bestilt direkte fra det bedste italienske og engelske Møller( Dormuil, holland & sherry, Scabal, Loropiana, Delfino)
  4. TilSkæreing og sy arbejde vil gå igang og vi nærmer os målet med tiden.

Du er natuerligvis også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os gennem facebook messenger for tidsbestilling.